Kávézás logopédia óra alatt

Szponzorált tartalom

https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/

https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/

Általános iskola első osztályában jött egy logopédus a sulinkba, és engem is beválasztott azok közé a gyerekek közé, akiknek logopédia gyakorlati órákra kell járniuk. Két évig jártam logopédiára, és végig nagyon szerettem a játékos gyakorlatot a hatalmas tűkör előtt, és nagyon kellemes volt a többi gyerek társasága is. A gyakorlatokat vezető hölgy nagyon kedves volt, nagyon sok szeretettel emlékszem vissza rá. Ma már az én kislányom jár logopédushoz, és én kisérem hetente két alkalommal nyelvi gyakorlatokra.

A gyerekem, Henike és barátnője Sárika is pontosan érkeztek az órára, mi anyukák pedig elmentünk kávézni a közeli presszóba. Sárika anyukáját nagyon kedvelem, nagyon várom, hogy találkozzunk, szeretek ilyenkor vele beszélgetni, mert modern gondolkodású nőnek tartom, akire felnézek.

Hamar bele is vágtunk a beszélgetésbe, azzal kezdte, hogy vállalkozást fog indítani, tele van új ötletekkel, végre a saját lábára fog állni, többet nem lesz beosztott. A döntését már régóta készült meghozni, és fejben minden át is gondolt.

Ajánlotta, hogy látogassak el a következő weboldalra: https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ és ha ott szétnézek, magam is láthatom, hogy ma már milyen innovatív megoldások vannak egy cégalapító életében.

A cég székhelyét illetően ma már nem kell túl sokat gondolkodni, egyszerűen csak igénybe lehet venni a szekhelycentrum.hu szolgáltatását. Ez a cég székhelyszolgáltatást kínál, elegáns, megbízható környéken tudnak címet biztosítani a vállalkozásnak. Természetesen ennek van egy havi fix díja, de cserébe nagyon sok terhet átvállal a szolgáltató. Már az alapcsomag tartalmazza, hogy elpostázzák a cég számára érkező dokumentumokat az ügyfélnek. Minden évben figyelmességből felajánlanak egy ingyen hónapot. És mindez teljesen törvényes keretek között zajlik.

Barátnőm azért döntött a szekhelycentrum.hu mellett, mert utána olvasott, felkészült belőlük, és minden téren meggyőző mutatókat produkált. Ez egy országosan működő cég: nemcsak Budapesten lehet székhelyszolgáltatást igénybe venni tőlük, hanem egész Magyarországon a legtöbb nagyvárosban jelen vannak. Mivel egy folyamatosan bővülő vállalatról van szó, inspirálja, hogy velük kössön szerződést.

Természetesen utánajárt annak is, hogy nagyon sokan elégedettek a céggel. Nem kevesebb, mint tizenhatezer ügyfél, cégvezető elégedettsége az ajánló levelük. Az áraik is messze a legjobbak a piacon. Az ajándék hónappal pedig egyedülállóak ebben a szolgáltatási szektorban.

A székhelyszolgáltatás helyszínét illetően volt egy kis bizonytalanság a barátnőmben. Rendkívül jó árajánlatot tudnak adni Budapesten is, de Újlengyel még ezt is felül tudja múlni árkedvezményben, mert ez a Pest megyei település iparűzési adó mentes övezet évtizedek óta. Ezért is éri meg egy professzionális céggel lépni kapcsolatba, mert ez is olyan információ, amit máshonnan nem lelhető fel.

Barátnőmet hallgatva, engem is egyre jobban érdekelt ez a szolgáltató, mert nekem is vannak titkos, dédelgetett álmaim egy saját cég alapításáról.

Kávézás után elmentünk a gyerekekért, és feltöltődve tele ambícióval indultam haza. Otthon az első dolgom volt beírni az asztali gépben az ajánlott oldalt: https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/.

Az egész délutánt a weboldal további ismerkedésével töltöttem. Amit a barátnőm mondott minden igaz volt róluk. Rengeteg az ügyfél, fejlődő cég, országosan bővülő, megbízható vállalat. A székhelyszolgáltatás legális működéséről mindent tudnak, nem érdemes máshova fordulni ebben a témában. És valóban igaz volt a hír, megtaláltam az oldalon, hogy Újlengyelben nem kell iparűzési adót fizetni, ide éri meg leginkább a cég székhelyét telepíteni. Az ajándék hónapról is olvastam, és a kedvező havi csomagárakról is.

Következő lépésként arra gondoltam, hogy személyesen kérek egy időpontot a Bem rakparti irodájukban. Barátnőmnek újból igaza volt, nem érdemes más szolgáltatót keresni, a legjobbat már megtaláltam, a többi csak rajtam múlik.