Vállalkozó édesanyaként sem szégyen segítséget kérni a cégalapításhoz

Szponzorált tartalom

cégalapítás árak

cégalapítás árak

A cégalapítás árak ismerete elengedhetetlen, ha vállalkozni szeretnénk, mivel érthető módon ilyenkor sokan minimális befektetéssel szeretnék maximalizálni az induló bevételt. Ezzel én is így voltam, amikor egyszerre lettem édesanya és vállalkozó. Anyagilag és idegileg is megterhelő volt ez a két változás együtt, ezért úgy döntöttem, hogy a szekhelypartner.hu-hoz fordulok tanácsért.

Egyrészt szerettem volna, ha a cégalapítás árak kapcsán tájékoztatnak, másrészt pedig reménykedtem benne, hogy a folyamathoz köthető határidős adminisztrációs tevékenységekben is segítséget kapok majd.

Ez így is lett, a szekhelypartner.hu ügyvédje pontosan elmagyarázta, hogy az én tevékenységemhez milyen cégforma lenne ideális, és ennek a megalapítása hogyan zajlik, illetve milyen díjai és határidői vannak. Ez nekem nagy segítség volt, mivel ebben a helyzetben minden percben szervezettnek kellett lennem.

Arra is felhívták a figyelmemet a szakemberek, hogy teljesen legálisan lespórolhatom az iparűzési adót, ha a szekhelypartner.hu újlengyeli irodájában létesítem a cégem központját. A székhelyszolgáltatásnak számos előnye van, többek között az, hogy így elkülöníthetem a munkámat és a magánéletemet, nem kell egy síró gyermek mellett fogadnom az ügyfeleket vagy az adóellenőröket, ami így mindenki számára kényelmetlen helyzet lenne. Illetve ha a postás éppen hoz valami fontos levelet a gyermek alvásidejében, és én azt pont nem tudom átvenni, komoly büntetésekre is számíthatok, ha valamilyen fontos határidő szerepelt volna bennük. Ennek elkerülése végett a szekhelypartner.hu kiemelt figyelmet fordít a leveleim átvételére és továbbítására, így egész biztosan nem maradok le semmiről.

A szekhelypartner.hu segítségével végül egész simán ment a cég megalapítása. A többi már csak rajtam múlik, hogy mindent megtegyek a családomért!