A barátnőm igazán inspiráló, ha az öngondoskodásról van szó

Szponzorált tartalom

Dermokozmetikumok alkategória

Dermokozmetikumok alkategória

Van egy barátnőm, akinek a története nagyon megható számomra. Ő Kati, aki sokáig együtt volt Ivánnal. Kati az Ivánnal való, tíz évig tartó, érzelmileg sivár kapcsolat után mintha öntudatra ébredt volna – felismerte, hogy aktív részese saját életének, nem pusztán egy árnyék vagy épp mások bábja, akit irányítanak, aki felett szabadon rendelkeznek. Harminchét éves volt ekkor, a lányával kapcsolata sokkal harmonikusabbá vált, mint korábban bármikor. Azóta is odafigyel testére és lelkére, finomakat, minőségi ételt eszik, és visszatalál régi szerelméhez, az úszáshoz, ami talán az egyetlen olyan dolog, amit valaha is tényleg szívesen csinált.

Én is igyekszem odafigyelni a testi-lelki egészségemre. Egyik segítőm ebben a Prevenció. A Prevenció Patikát egyik ismerősömnek köszönhetően fedeztem fel, amikor is arra panaszkodtam, hogy mindig hosszú sorok állnak a közeli gyógyszertárban, ő elárulta, hogy már régóta innen rendel. Kényelmes is, nagy a termékkínálat, és még jó áron is éri el a termékeket. Most már én is értem, miért volt annyira lelkes ezzel kapcsolatban. A Prevenció Patikánál minden megtalálható, amire csak egy családnak szüksége lehet, így általában mindenkitől összegyűjtöm a famílián belül az igényeket, és úgy adjuk le a rendelést. Hiszen itt minden kapható, ami általában egy gyógyszertárban lenni szokott, az pedig már rég nem csak gyógyhatású készítmény. Dermokozmetikumok alkategória, higiéniai termékek, minden, ami babának és mamának kell, étrendkiegészítők és még sorolhatnám. Míg korábban gyakran kellett az ügyeletes patikába rohanni, a Prevencióval tervezni is jobban tudok: átlátom, mi van itthon, vagy ha épp akció van, akkor jobban „be is raktározok” valamiből. Ugyanis nem ritka, hogy mennyiségi kedvezmény van náluk: külön menüpontban érhető el náluk mindenféle árleszállítás, ami gyakran akár közeli lejáratú, de még teljesen jó minőségű dermokozmetikumokat (Dermokozmetikumok alkategória!) is jelent, például.

De nem csak a sokat emlegetett Dermokozmetikumok alkategória lehet érdekes a Prevenciónál, hanem tényleg érdemes időt szánni arra, hogy felfedezzük, mit kínál számunkra ez a remek, online elérhető patika.