A korlátlan ételfogyasztás elérhető.

Szponzorált tartalom

korlátlan ételfogyasztás

Van, hogy az ember nem éri be akkora adaggal, amilyennel egy normál étteremben szolgálni tudnak. Mi jelenthet ilyenkor megfelelő megoldást? Az, ha az ember kér még egy-két adagot, tetézve ezzel a végszámla összegét, vagy az, ha inkább olyan helyen fogyaszt, ahol tekintettel vannak arra, hogy bizony nem mindenkinek felel meg egy normál adagnyi étel akkor, ha éhes? Akit az utóbbi megoldás érdekel, annak a korlátlan ételfogyasztás Trófea Grill lehetőségét kínálja!

A korlátlanság mit jelent a valóságban?

Mindez annyit tesz, hogy Ön, a vendég, ha a Trófeában óhajt étkezni, mindezt úgy tudja megtenni, hogy azért csakis egyetlen összeget kell megfizetnie; tulajdonképpen azért fizet ilyenkor a vendég, hogy a belátásának megfelelő mennyiségű ételt egye meg a Trófea Grillben. Ebben az a jó, hogy ha valaki mondjuk három tányérnyi ételre van „bekalibrálva”, akkor annak nem kell beérni egyetlen adaggal, illetve nem kell a nagyobb fogyasztás okán plusz költségbe vernie magát mindenki máshoz képest. Hátránya is van persze a dolognak: a Trófea ajánlata leginkább azok számára lesz vonzó, a magasabb ára okán, akik tudnak és szeretnek is enni.

Csakis a Király utcában lehet Trófeára lelni?

Szerencsére nem, bár ebben a cikkben a Király utcai egység van kiemelve. Viszont ezen felül található még Trófea a XIII. kerületben is, valamint a Margit híd budai hídfőjénél, ahol szintén ugyanazok a feltételek fogadják a vendéget, mint a Király utcában: válogatott finomságok, elméletben végtelen mennyiségben, ameddig csak a szem ellát. A korlátlanság természetesen az italokra is vonatkozik, így mindegy, hogy az érintett személy alkoholos vagy alkoholmentes italból inna annyit, amennyit szeretne, mindezt megkötés nélkül tudja megtenni – a választék erejéig.

Jobban jár-e a vendég akkor, ha egy normál étterem helyett a Trófeában eszik?

Igen, de csak abban az esetben, ha többet tud enni, mint az átlag. Ilyenkor ugyanis az az összeg, melyet tőle a korlátlanságért elkérnek, mindenképp meg fog tudni térülni!

Ha valaki szereti a Trófea ízeit, de a mennyiséggel nincsen kibékülve (mert az ő visszafogott fogyasztási szokásaihoz mérten drága a hely), akkor az illető számára a házhoz rendelés javasolt inkább, mely a trofeakiszallitas.hu oldalon bárki számára elérhető! Ilyen esetben minden ételnek megvan a maga külön ára.