A vándorútnak egyszer vége, onnantól pedig kell egy lakásbiztosítás.

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás

lakásbiztosítás

Az egész fiatalkoromat utazással töltöttem. Bejártam az egész világot, de legfőképpen Magyarországot. Volt, hogy az út mellett aludtam, volt, hogy nem tudtam eljutni a következő városig, mert senki nem vett fel. Sokan ezt egy kíméletlen, szenvedésekkel teli életnek ítélnék meg. Én azonban ekkor voltam a legteljesebb. Minden egyes nap valami új impulzust hozott és, amint meguntam volna egy helyet, már mentem is a következőre. Soha nem álltam meg túl sokáig, de rengeteg barátot tudtam szerezni az úton.

Amikor visszatértem egy korábbi „zarándokhelyemre”, sokszor már vacsorával vártak az ismerős arcok. Nagyon boldog voltam, még ha szegénységben is éltem. Öt, vagy hat évig tudtam ezt az életmódot fenntartani, amikor beleszerettem egy lányba. Másfajta nő volt, mint akikkel korábban találkoztam és vele el tudtam volna képzelni a letelepedett életet.

Elkezdtem dolgozni és nemsokára lett elég pénzünk egy saját lakásra. Innentől kezdve azonban kellett egy lakásbiztosítás, az pedig nem fákon terem. Megkérdeztem az úton szerzett ismerőseimet és ők egyöntetűen a www.pannonsafe.hu oldalt ajánlották nekem. Én korábban nem hallottam még erről a biztosítóról, de életem egyik legnagyobb pozitív csalódása volt.

Mikor először beléptem az oldalra, már akkor nagyon hálás voltam a barátaimnak, hogy javasolták nekem. Gondolhatjátok, hogy nem a biztosítás és pénzügy volt a legnagyobb erősségem az iskolában, a www.pannonsafe.hu oldalán azonban sosem éreztem azt, hogy el lennék veszve, vagy elvárnának tőlem korábbi tudást. Ez nagyon szimpatikussá tette számomra őket és egyre jobban meggyőztem magamat arról, hogy jó lenne itt biztosítást kötni.

Meg kellett azonban tudnom, hogy milyen ajánlataik vannak. Nem tudtam, hogy erre is van egy nagyon egyszerű módszerük. Mégpedig a lakásbiztosítás ikon alatt található volt egy kalkulátor, amellyel megtudhattuk, hogy nagyjából milyen árakkal számoljunk. A kalkulátor gombra kattintva egy részletes kérdésekkel ellátott oldalra repültünk. Először el kellett olvasnunk bizonyos adatvédelmi és egyéb tájékoztatókat. Ezeknek az elolvasásával megtudhattam azt, hogy alapjáraton mikbe kell beleegyeznem, ha itt akarok biztosítást kötni.

Ez természetesen elég hosszú volt és több részből állt. A www.pannonsafe.hu viszont fel volt erre készülve és felkínált egy olyan opciót, amellyel meg tudtam nyitni az összes tájékoztatót egyszerre. Ezáltal megint időt spórolhattam, ami nem egy kis dolog ebben a rohanó világban.

Ezt követően kitöltöttem a lakásommal kapcsolatos adataimat. Mivel ezek közül több teljesen újszerű volt nekem, így utána is néztem mindennek. Szerencse, hogy ezt így meg tudtam csinálni előre. Ráadásul, ha később az élet más területén szükségem lenne ezekre az adatokra, most már fel vagyok készülve belőlük. Miután ezzel végeztem, megkaptam az ajánlatokat és nyugodtan böngészhettem közöttük.

Ennek tudatában már sokkal könnyebb volt megbeszélni a biztosító személlyel az ügyletet. Nem voltak kínos csöndek és zavarodottságok. Már úgy kezdtem a telefonhívást, hogy egy noteszbe fel volt írva az összes szükséges paraméter. Nagyon hamar meg is tudtunk beszélni mindent. A Pannon-Safe-es biztosító nagyon kedves volt és érthetően elmagyarázta nekem a dolgokat, amikkel kapcsolatban kicsit össze voltam zavarodva. Egy pillanatig nem éreztem azt, hogy unná a beszélgetést, vagy nem venné komolyan a munkáját. Tisztában volt vele, hogy milyen fontos egy lakásbiztosítás, én pedig egy teljes körű tájékoztatót kaphattam a szolgáltatásukról. Nem fogok nagy titkot elárulni, ha azt mondom, hogy nagyon meg voltam elégedve azzal, amit a Pannon-Safe nyújtott és a következő biztosításaimat is náluk fogom kötni.