Igyekeztünk mindent egy füst alatt elintézni.

Szponzorált tartalom

BMW LL-04

BMW LL-04

A gyermekünk megszületése után szinte minden megváltozott. Na jó, nem minden, de való igaz, hogy nagyon sok minden. Persze ezt mondták már a barátaink és a családtagok is jó előre, de persze igazán csak akkor fogja fel az ember, amikor már benne van és tényleg megváltozott az élete.

Amíg csak ketten voltunk a feleségemmel, addig minden rólunk szólt és mindenre volt időnk. Viszont, amióta megszületett a gyermekünk, azóta minden róla szól és ugye az egész napi rutin vagy nevezzük menetrendnek ő hozzá van kialakítva.

Például a múltkor volt egy kis időnk a feleségemmel, amit magunkra tudtunk fordítani, mert a babát otthon tudtuk hagyni az egyik nagyszülőnek. Ilyenkor volt időnk elmenni venni egy pár dolgot a babának a közeli gyereküzletbe.

Közben eszembe jutott, hogy az autóba is kellene venni motorolajat, amikor is beugrott egy hirdetés: BMW LL-04 | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Mivel a gyereküzlet és az olajwebshop óbudai üzlete elég közel vannak egymáshoz, így gondoltuk, hogy egy füst alatt beugrunk mind a kettőbe és gyorsan elintézzük, amit kell.

Az olajwebshop.hu-ban az az egyik legjobb, hogy egyrészt lehet online rendelni a webshop-ból, mint ahogy a neve is mutatja, másrészt személyesen is meg lehet vásárolni a termékeket számos üzletben. Egészen pontosan Budapesten 4 üzletben vásárolhatjuk meg személyesen is, amit szeretnénk. A négy üzletből kettő található Pesten és kettő Budán, egészen pontosan Újpesten a Munkásotthon utcában, a 11. Kerületben az Etele úton, Óbudán a Hévízi úton és Kőbányán a Gyömrői úton. Az üzletek annyira jól szét vannak szórva, hogy biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb esőt, amihez nem kell olyan sokat utazni. A boltok egyébként csak hétköznapokon vannak nyitva, hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig. Hétvégén ők is pihennek, akkor hiába szeretnénk vásárolni az üzletekben.

Maga a cég egyébként relatíve hosszabb múltra tekinthet vissza, hiszen anno még 2011-ben alapították és azóta is magyar tulajdonban van. Az alaptevékenység a különböző kenőanyagok és az ehhez kapcsolódó egyéb kiegészítő termékek, mint például az olajszűrők, levegőszűrők vagy gyújtógyertyák forgalmazására és értékesítésére terjed ki.

Hatalmas választékkal dolgoznak, hiszen több mint 20 nemzetközi márka kínálatából lehet választani. Ha pedig nincs az a termék, amit éppen keresünk, akkor sem kell csüggednünk, mert készséggel állnak a rendelkezésünkre és igyekeznek mindent beszerezni. Ehhez nem kell mást tennünk, mint egyszerűen csak egy emailt írni a cég elérhetőségére, amelyben részletesen leírjuk, hogy melyik az a termék, amit nem találunk a kínálatban, de általuk szeretnénk beszerezni. A termékskálát is folyamatosan bővítik, hogy minél több termék legyen elérhető a boltokban és persze igyekeznek megfelelni a folyamatosan változó vevői igényeknek.

Ha valaki éppen nem tud elmenni az üzletbe vagy tegyük föl, hogy vidéken lakik, akkor sincs semmi gond, mert a webáruházban is megtalálunk mindent, a csomagküldő szolgáltatásnak köszönhetően pedig szinte pikk-pakk már az otthonunkban tudhatjuk az adott olajat vagy kiegészítő terméket. Kérdéseinkre vagy problémáinkra kedvesen és készségesen válaszolnak az ügyfélszolgálaton.

Az általuk forgalmazott termékekre garanciát vállalnak, de valójában az az igazi garancia, hogy a kenőanyagokat csak megbízható forrásból szerzik be, mint például a Repsol kenőanyagot mivel Spanyolországban gyártják, így közvetlenül a spanyol gyártóüzemből importálják.

A készleten mindig megtalálhatók a legnépszerűbb autó és motor márkák tartozékai, vagyis olajok és olajszűrők. A kevésbé népszerűeket pedig 1 napos határidős beszerzéssel vállalják.

Azt szinte mondanom sem kell, hogy természetesen volt az üzletben az a típusú olaj, ami nekünk kellett, nagyon készségesen kiszolgáltak minket és aztán már röpültünk is haza. Milyen jó, hogy belefutottam ebbe a hirdetésbe: „BMW LL-04 | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból“.