Babáknak a legjobbat csak is a bestmarkt hu-ról.

Szponzorált tartalom

a bestmarkt hu

a bestmarkt hu

Mikor kiderült, hogy várandós vagyok, nagyon meglepődtem, mert a férjemmel még nem terveztünk gyereket. De úgy voltunk vele, hogy ha ez a baba most akar jönni, hát jöjjön. Nem is gondoltam, de szinte azonnal bekapcsolt a fészekrakó ösztön, és el is kezdtem keresgélni a babának mindenféle dolgot, amire szüksége lehet. Szerencsére sokat örököltünk is ismerősöktől, családtagoktól, de azt se akartam, hogy minden dolga használt legyen, szerettem volna magam is újakat vásárolni. Játékot sokat kaptunk, de azokra egy jó ideig nem lesz szükség, amire viszont hamarabb lesz szükség, az a játszószőnyeg. Ezt mindenképp magam szerettem volna kiválasztani, hogy tényleg olyan legyen, amire szükségem van.

Jött a következő kérdés, hogy honnan vásároljam meg. Az egyik anyuka barátnőm ajánlotta a játszószőnyeg kapcsán a bestmarkt hu weboldalt, ahol például tudja, hogy nagyon sok Fisher Price játék van, ami nagyon jó a babáknak. Rá is kerestem erre az oldalra, és rögtön meg is találtam. Valóban igaza volt, de nem csak ilyen játékok voltak, hanem egy csomó másféle is. Mindenesetre én célirányosan látogattam el a bestmarkt hu-ra, és meg is találtam a keresett babaholmit, még pedig egy Fisher Price 2 az 1-ben óriás városi játszószőnyeget. Ezen a szőnyegen a gyerekeknek több, mint 120 cm helyük van felfedezni a játékvilágot, ahol nagyon sok minta és szín fejleszti az agyuk különféle területeit.

Szerintem nagyon hasznos ebben az oldalban, hogy a termékek alatt el lehet olvasni különböző vásárlók véleményét, így ez alapján tud az ember mérlegelni, hogy kell-e neki az adott dolog vagy sem. Megmutattam a férjemnek, ő is rámondta az áment, így nem volt más hátra, mint megvásárolni az első saját holmiját a babánknak. Számomra mindenképp fontos volt, hogy legyen házhoz szállítási lehetőség, hiszen elég előrehaladott vagyok már a terhességemben, és nem olyan egyszerű a közlekedés így. Ezzel gond sem volt, az oldalon olvasható, hogy 3 futárcég kézbesíti a csomagokat, a FOXPOST, a Royal Futár Hungária és a GLS futárszolgálat. Eddig mindhárom céggel jó tapasztalataim voltak, így panaszra nem volt semmi okom.

Mindenképpen szerettem volna utánanézni annak is, hogy mi a teendő, ha esetleg a játszószőnyeg meghibásodik idő előtt vagy a mi hibánkon kívül. Erre is gondoltak, ugyanis van a bestmarkt hu-nak garanciaszervize. Ez azt jelenti, hogy csak azokat a dolgokat lehet odavinni javíttatni, amit a cégtől vásároltunk, nem akármit. Ennek is megvan a maga menete, amit el is lehet olvasni feketén – fehéren.

Számomra fontos volt még az elállási jog gyakorlása is, hiszen ez minden fogyasztót megillet, azonban sokszor nem szeretik az eladók biztosítani, ha esetleg oda kerül a sor. Velem is fordult elő már többször, de nem hagytam annyiban a dolgot, és szerencsére megnyertem az ügyet. Nem is szabad hagyni, ha igazunk van. Az elállási jog gyakorlásához szükség van az adott termék, illetve annak a tartozékainak a hiánytalan meglétére, a számla és a garanciajegy másolatára is. Fontos még a vásárlástól való elálláshoz az ehhez szükséges űrlap kitöltése is, amit megtalálunk a weboldal elállás fülére kattintva. Ezt a termék átvételétől számított 14 napon belül lehet megtenni, utána már nem.

Megrendeltük a férjemmel a Fisher Price játékszőnyeget, és abszolút nem csalódtam a termékben, tényleg nagyon jó minőségű lett. Remélem a babánk is majd legalább ekkora örömét fogja benne lelni.